Cultură
Redactor: Mirela Amarie
20 noiembrie 2020

Weekend cu filme: Două miniserii care vă vor ține cu sufletul la gură

Weekend cu filme: Două miniserii care vă vor ține cu sufletul la gură

Dacă v-ați săturat de TV și nu mai știți la ce să vă uitați, BucPress vă recomandă două miniserii, care vă vor trezi curiozitatea de la bun început.

Un băiat potrivit  (A Suitable Boy) - bazat pe romanul atemporal al lui Vikram Seth, miniserialul are per total o durată de șase ore, adică șase episoade. Cele  două personaje principale: Lata, o studentă care caută un potențial pretendent, îndemnată, ce-i drept mai mult cu forța, de mama ei. În același timp, cumnatul ei Maan, un tânăr pus pe glume și carismatic, spre regretul tatălui său își petrece majoritatea timpului cu Saeeda, curtezană musulmană mai în vârstă. Își va găsi până la urmă Lata soțul, ce se va alege de soarta lui Maan?   Rămâne de văzut... 

Regina Gambit (The Queen’s Gambit) - Beth descoperă șahul în subsolul unui orfelinat, unde joacă cu un îngrijitor. Nu îi ia prea mult timp pentru a-l înțelege. Sub îndrumarea admnistratorului Mr. Shaibel, Beth face cunoștință cu adevăratul univers al șahului, în care se afundă din ce în ce mai tare.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 178


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți