Cultură
16 mai 2019

Ziua Muzicii Stradale la Cernăuți va avea loc pe 19 mai

Ziua Muzicii Stradale la Cernăuți va avea loc pe 19 mai

Duminică, în data de 19 mai 2019, în vechea urbe cernăuțeană se va desfășura Ziua Muzicii Stradale. La acest eveniment vor participa 500 de interpreți, inclusiv 90 de colective din Cernăuți și regiune. De data aceasta și-au anunțat participarea și interpreți din alte orașe ale Ucrainei.

Tradițional în cea de-a 3-a duminică a lunii mai este sărbătorită Ziua Muzicii Stradale. Pe străzile orașelor, în pieți ies sute de muzicanți profesioniști și amatori pentru a-și demonstra talentul, se menționează pe site-ul Serviciului de presă al Consiliului orășenesc Cernăuți.

Anul acesta sărbătoarea se va desfășura duminică, 19 mai, cu începutul la orele 12 până la orele 22. De asemenea va avea loc și partea nocturnă de la orele 19 până la ora 7.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 467

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți