Cultură
Redactor: Marin Gherman
13 februarie 2022

Ziua Ușilor Deschise la Catedra de Filologie Română a Universității din Cernăuți

Ziua Ușilor Deschise la Catedra de Filologie Română a Universității din Cernăuți
13 februarie 2022

Ziua Ușilor Deschise la Catedra de Filologie Română a Universității din Cernăuți

La 15 februarie 2022, începând cu ora 15.00, Catedra de Filologie Română și Clasică a Universității din Cernăuți organizează Ziua Ușilor Deschise.

Sunt invitați absolvenții școlilor de cultură generală, gimnaziilor și liceelor împreună cu părinții, dar și toți doritorii, la un dialog cu profesorii universitari pentru a afla mai multe informații despre condițiile de admitere, organizarea procesului de studii, mobilitatea studenților, condițiile de trai în cămin și posibilitățile de angajare pe piața muncii.

Invitați speciali: Irina Loredana Stănculescu, Consul General al României la Cernăuți; Lilia Govornean, metodista Institutului postuniversitar de perfecționare a cadrelor didactice din regiunea Cernăuți.

În funcție de situația epidemiologică, evenimentul va fi organizat online, pentru vizionare vă rugăm să accesați link-ul: https://zoom.us/j/95365725239?pwd=QW1GdzMwZVBvUTNvUHJTdXQyZ2Ridz09

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 383


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți