Economie
Redactor: Leonid Parpauț
02 iunie 2020

”Vânzări funcții publice” Orașul Harkiv s–a evidențiat cu o ”ofertă”

”Vânzări funcții publice” Orașul Harkiv s–a evidențiat cu o ”ofertă”

Vindem posturi publice. În Harkiv, escrocii au încercat să ”vândă” postul de șef al Administrației regionale de stat și cea a directorului Serviciului Fiscal de Stat

Froțele de ordine au reținut 2 cetățeni din orașul Kiev sub suspiciunea de ”vânzare” a funcției de șef al Administrației Regionale de Stat Harkiv și a postului de director al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat. O astfel de informație a fost scrisă de către șeful în exercițiu al Administrației regionale Harkiv, Oleksii Kucer, pe canalul său de Telegram.

”Cu câteva minute în urmă, în incinta restaurantului ”La Strada” din Harkiv, au fost reținute două persoane din  capitala țării, imediat după ce au primit un avans - o parte din suma promisă în valoare de 150.000 de dolari americani pentru posturile de șef al Administrației Regionale de Stat Harkiv și cea de director al Serviciului Fiscal de Stat în regiunea Harkiv”, a scris Kucer.

De asemenea, șeful în exercițiu al Administrației regionale de stat a specificat faptul că ”prețul” total al funcției de guvernator al regiunii a fost estimată la suma de 1 000 000 de dolari.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 360

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți