Economie
Redactor: Elvira Chilaru
01 iulie 2020

„Provence francez” în vestul Ucrainei – în Transcarparia înflorește Lavanda

„Provence francez” în vestul Ucrainei – în Transcarparia înflorește Lavanda

Înflorirea în masă a levănțicii a început în apropierea orașului Perecyn, regiunea Transcarpatia. Fermierii de pe  „Muntele Lavanda” au invitat turiștii să viziteze câmpurile violete, să organizeze ședințe foto printre flori și să guste produse de levănțică.

"Este necesar  în condițiile unui timp frumos să vă bucurați de florile suave de levănțică, să obțineți  emoții pozitive de neuitat, precum și să gustați gratuit  produsele noastre", scriu  pe pagina de Facebook fermierii.

Suprafața totală a câmpurilor plantate nu numai cu lavandă este de 78 de hectare.

Pe site-ul oficial al fermei, produsele sale includ gem de lavandă, sirop de lavandă, brânză de lavandă, seturi de condimente, dulciuri, ceai de lavandă etc.

Se menționează  că vizitarea "Muntelui Lavanda" este posibilă numai prin rezervare prealabilă. Biletul costă 100 de grivne  pentru o persoană pentru o  oră, pentru grupuri de 5 persoane (dacă grupul este mai mic de 5 persoane - costul este de 500 grivne), cu condiția să se imortalizeze  imaginea câmpurilor cu levănțică doar pe telefoanele vizitatorilor. Ședințele foto profesionale pentru grupuri de până la 5 persoane costă 950 grivne pe oră. Degustarea produselor este inclusă în prețul biletului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 249

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți