Economie
Redactor: Mirela Amarie
24 septembrie 2021

„Târgul locurilor de muncă”: peste 300 de posturi vacante în orașul Cernăuți

„Târgul locurilor de muncă”: peste 300 de posturi vacante în orașul Cernăuți
24 septembrie 2021

„Târgul locurilor de muncă”: peste 300 de posturi vacante în orașul Cernăuți

50 de angajatori din Cernăuți au prezentat peste 300 de posturi vacante solicitanților de locuri de muncă. În același timp, 10 instituții de învățământ profesional și superior au vorbit despre profesii și specialități care pot fi studiate. Toate acestea au avut loc ieri, la  „Târgul locurilor de muncă”, în Piața Soborna din orașul Cernăuți, eveniment organizat de serviciul regional de ocupare a forței de muncă.

„Specialiștii de la ocuparea forței de muncă au creat acest loc de comunicare pentru angajatori și solicitanți, unde pot satisface nevoia de personal și pot obține poziția dorită. Există locuri vacante în sectorul bancar, în domeniile producției industriale, industriei ușoare, serviciilor, îngrijirii sănătății, educației, locuințelor și serviciilor comunale etc.”, a declarat Liubov Kojoleanko, directorul Centrului Regional de Ocupare a Forței de Muncă Cernăuți.

Angajatorii orașului oferă un salariu începând de la cel minim pe economie până la 27 de mii de grivne. Există oferte de muncă atât pentru lucrătorii calificați, cât și pentru cei fără educație specială. În prezent se caută croitorese, lăcătuși, sudori electrici cu gaz, șoferi, agenți de pază etc. Specialiștii cu studii superioare, cum ar fi contabili, economiști, manageri, ingineri etc., au putut găsi, de asemenea, un loc vacant la târg.

Instituțiile profesionale și tehnice și de învățământ superior ale orașului au promovat diverse profesii pentru a ajuta elevii de liceu în alegerea viitoarei cariere.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 363


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți