Economie
21 iulie 2021

170,7 milioane de grivne pentru arborarea celor mai mari drapele în orașele Ucrainei

170,7 milioane de grivne pentru arborarea celor mai mari drapele în orașele Ucrainei
21 iulie 2021

170,7 milioane de grivne pentru arborarea celor mai mari drapele în orașele Ucrainei

Cu prlejul marcării  a 30 de ani de la proclamarea Independenţei Ucrainei, în cel puțin, 17 regiuni ale Ucrainei, vor fi arborate cele mai mari drapele.

Pentru implementarea acestui proiect vor fi cheltuite 170,7 milioane de grivne din bugetele de stat și locale, comunică organizația de experți StateWatch, cu referire la răspunsurile administrațiilor regionale de stat și sistemului Prozorro.

Suma de 170,7 milioane de grivne, ce vor fi cheltuite în Ucraina pentru arborarea celor mai mari drapele în centrele regionale, ar putea fi folosiți mult mai eficient, afirmă președintele organizației non-guvernamentale de experți „StateWatch”, Glib Kanevski, care analizează cheltuirea banilor bugetari, potrivit UA:Bucovina.  

”Într-un studiu al ong-ului nostru cu privire la cheltuirea banilor publici, respectiva sumă de bani bugetari ar putea fi direcționată pentru achiziționarea de peste 338 de mii de doze de vaccin împotriva coronavirusului. Numărul de doze nu este mare la scară națională, dar luâm în considerare faptul că guvernul Ucrainei a cumpărat vaccinuri anti-covid din banii repartizați pentru plata suplimentară a medicilor, după părerea noastră. Steagurile pot fi atribuite la categortia – cheltuieli în plus - aceasta-i opinia organizației noastre publice”, a spus președintele StateWatch,  Glib Kanevski.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

foto: StateWatch  Glib Kanevski

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 701


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți