Economie
Redactor: Elvira Chilaru
27 septembrie 2021

200 de stejari, carpeni și salcâmi, tăiați ilegal în Transcarpatia

200 de stejari,  carpeni și salcâmi, tăiați ilegal în Transcarpatia
27 septembrie 2021

200 de stejari, carpeni și salcâmi, tăiați ilegal în Transcarpatia

Tăietori de lemne ilegali,  reținuți în Transcarpatia. Ii  au tăiat aproximativ 200 de stejari, carpeni și salcâmi în pădurea orășelului  militar.

În Transcarpatia, un parchet specializat a documentat tăierea ilegală pe scară largă.

Sub gestionarea  procedurală a Procuraturii specializate transcarpatice din sfera militară și de apărare a regiunii de vest, au fost documentate activitățile ilegale ale opt transcarpatieni angajați în exploatarea și transportul ilegal de cherestea (partea 1 a articolului 246 din Codul penal al Ucrainei) .

Potrivit anchetei, localnicii au fost depistați în timpul tăierii ilegale a 8 cuburi de lemn valoros - aproximativ 200 de copaci tineri de stejar, carpen și salcâm din plantațiile forestiere din orășelului  militar.

În plus, în timpul inspecției locului, oamenii legii au confiscat trei vehicule care transportau cherestea tăiată și ferăstraie cu lanț, care erau folosite pentru tăierea ilegală.

Măsurile de depistare  a infracțiunii au fost efectuate de procurori, împreună cu Departamentul de Poliție al raionului Beregovo  al Direcției Principale a Poliției Naționale din Regiunea Transcarpatia  și reprezentanți ai  Departamentului de Contrainformații Militare SBU, serviciul Parchetului specializat din sfera militară și de apărare a regiunii de vest a Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 244


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți