Economie
Redactor: Svetlana Pantea
16 septembrie 2020

40 milioane grivne pentru reparaţia secţiilor de primire a bolnavilor din cadrul spitatelor din Cernăuţi

40 milioane grivne pentru reparaţia secţiilor de primire a bolnavilor din cadrul spitatelor din Cernăuţi

Suma de 40 milioane de grivne va fi alocată pentru reparaţia secţiilor de primire a pacienţilor a cinci spitale din regiunea Cernăuţi, şi anume, spitalul din oraşul Storojineţ, Vijniţa şi Secureni, precum şi a celor din incinta spitalului clinic regional şi de urgenţe din oraşul Cernăuţi.

În plus, regiunea noastră va primi din partea Ministerului Sănătăţii echipament şi utilaj tehnic pentru îmbunătăţirea serviciilor medicale în regiune, a declarat primul adjunct al şefului Administrației Regionale de Stat Cernăuţi, Bogdan Kovaliuk.

Totodată, el a menţionat că reparaţia şi darea în exploatare a obiectelor care fac parte din programul preşedintelui ucrainean „Marea construcţie” se va încheia în teremenul prevăzut. Potrivit lui, a fost finalizătă construcţia podurilor în localiăţile Roztoki şi Putila. Este deja permisă circulaţia automobilelor. De asemenea, se lucrează la construcţia podului peste Prut din localitatea Marşinţi, care face legătura între raoianele Noua Suliţă şi Herţa. Se planifică ca acestea să fie îcheiate deja până la sfârşitul anului 2020.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 216


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți