Economie
Redactor: Elvira Chilaru
14 mai 2019

66 de milionari declarați în Transcarpatia, în comparație cu 31 în anul 2018

66 de milionari declarați în Transcarpatia, în comparație cu 31 în anul 2018

În Ucraina s-a încheiat campania  de declarare a veniturilor cetățenilor. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2019 și terminând cu 2 mai, transcarpatienii  au depus 4748 de declarații privind starea proprietății și veniturilor. Menționăm  că cetățenii au depus 1908 de declarații pentru a-și exercita dreptul la o reducere fiscală.

Declaranții care sunt obligați să-și  declare veniturile, au depus  2840 de e-declarații inclusiv 496 de declarații despre  veniturile obținute  sub formă de moștenire, 374 declarații  fiscale –venituri obținute  din   vânzarea de bunuri imobiliare,  35  de declarații  despre obținerea venituri  de peste hotare și 479 au primit alte venituri, care  nu sunt  supuse  impozitului pe venit al persoanelor fizice.

În total contribuabilii au declarat venituri în valoare de peste  760.3 milioane grivne, conform rezultatelor recalculării  cetățenii vor plăti  peste 17,3 milioane de grivne impozite,  dintre care 3,3 milioane grivne  deja sunt  plătite la buget.

Merită  de remarcat,  că în acest an veniturile și le-au  declarat 66 de milionari  (anul trecut  - 31), valoarea venitului impozabil s-a  ridicat la 320.6 milioane grivne, din care bugetul va obține  7,4 milioane de grivcne. Cel mai mare număr de milionari sunt în orașul Ujgorod (24) și în Mucacevo (14). În general, milionarii au declarat venituri din vânzări (schimburi) de bunuri mobile și / sau imobile; venituri din leasing sau leasing de bunuri; valoarea proprietății moștenite sau primite cadou; veniturile provenite din surse din afara Ucrainei, informează serviciul de presă al  în regiunea transcarpată.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 259

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți