Economie
Redactor: Mariana Struț
22 septembrie 2020

8 ambulanțe noi vor fi achiziționate pentru Centrul medicinii de urgență din Cernăuți

8 ambulanțe noi vor fi achiziționate pentru Centrul medicinii de urgență din Cernăuți
22 septembrie 2020

8 ambulanțe noi vor fi achiziționate pentru Centrul medicinii de urgență din Cernăuți

Vor fi achiziționate 8 ambulanțe noi pentru Centrul medicinii de urgență din Cernăuți. O decizie corespunzătoare a fost adoptată de sediul regional pentru eliminarea consecințelor situației de urgență legate de răspândirea COVID-19.

Ambulanțele pentru Centrul medicinii de urgență vor fi achiziționate în contul banilor alocați de Serviciul Național al Sănătății din Ucraina pentru deservirea bolnavilor cu coronavirus, despre aceasta informează Ageția ACC.

La momentul actual lucrătorii din cadrul Centrului sunt asigurați cu mijloace de protecție și medicamentele necesare și de asemenea au primit indemnizația de până la 300% la salariu pentru deservirea bolnavilor cu COVID-19. Restul mijloacelor bănești vor fi cheltuiți pentru procurarea ambulanțelor.

„În ultimii 6 ani nu am achiziționat auto speciale. Iar anul trecut am primit o donație: 4 ambulanțe. Aproximativ jumate din autovehicule trebuie înoite, cantitativ avem nevoi de 35 ambulanțe”, a declarat directorul interimar al Centrului regional el medicinii de urgență Cernăuți, Volodimir Elenev.

Șefa adjunctă al ARS Cernăuți Natalia Gusak care a condus ședința, a dat ordin ca ambulanțele achizionate să fie dotate cu echipament auxiliar necesar.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 497


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți