Economie
18 iunie 2021

A fost deteriorată intenționat mașina producătorului tv UA:Bucovina

A fost deteriorată intenționat mașina producătorului tv UA:Bucovina
18 iunie 2021

A fost deteriorată intenționat mașina producătorului tv UA:Bucovina

Persoane necunoscute au tăiat frânele de la autoturismul producătorului filialei audiovizualului public din regiune ”UA:Bucovina”, Maksim Voloșin. Potrivit acestuia, incidentul nu are tangențe cu activități profesionale.

Nu a primit nicio amenințare sau acuzație directă, în același timp, nu exclude faptul că frânele tăiate sunt consecințele unui alt conflict.

Despre nefuncționarea frânelor mașinii a descoperit ieri dimineață. La volan nu s-a aflat Voloșin. Ulterior, la fața locului a fost chemat un maistru mecanic auto, care a depistat cablurile de frâne tăiate. Voloșin a apelat la forțele de ordine, a fost examinat cablul de frâne, au fost luate amprentele degetelor.

Potrivit producătorului Maksim Voloșin, am pornit mașina și când soția a trebuit să frâneze, a constatat că ele nu funcționează. Ne-am speriat, am oprit mașina. Evident, nu pot exclude activitatea mea profesională în acest caz. Nu are tangențe nici cu o situație specifică, deoarece nu fost contestații directe sau conflicte deschise.

Poliția a deschis o anchetă penală cu privire la deteriorarea intenționată a mașinii, a declarat într-un comentariu pentru audiovizualul public, Volodimir Mitriniuk, șeful direcței urmărire penală a Departamentului de poliție al raionului Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 634


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți