Economie
Redactor: Elvira Chilaru
18 noiembrie 2020

Ajutor pe timp de pandemie: Consilierii locali din Ujgorod eliberează antreprenorii de la plata taxei unice

Ajutor pe timp de pandemie: Consilierii locali din Ujgorod eliberează antreprenorii de la plata taxei unice

În Ujgorod  antreprenorii grupurilor I și II au fost scutiți de plata taxei unice în decembrie. Aceasta este decizia sesiunii extraordinare a Consiliului municipal, informează  primarul  orașului pe pagina sa  de Facebook.

„Continuăm să oferim sprijin sistematic antreprenorilor din Ujgorod, cărora le este extrem de dificil să funcționeze din cauza restricțiilor de carantină. Astăzi, la o sesiune extraordinară a Consiliului municipal, a fost luată o decizie de scutire a antreprenorilor din grupele I și II, cărora li se interzice să lucreze printr-un decret guvernamental, de la plata unui impozit unic în luna decembrie.

În ultima lună a acestui an, întreprinderile mici și mijlocii, ale căror activități au fost suspendate printr-o rezoluție a Cabinetului de Miniștri, vor fi  scutite de la plata impozitului pe teren și a închirierii de bunuri comunale.

Până la sfârșitul carantinei, decizia Consiliului municipal de a scuti de plata pentru proprietatea comunală pentru terasele de vară ale cafenelelor și restaurantelor a fost reînnoită. Sper  că aceste soluții îi vor ajuta pe antreprenorii noștri să „rămână pe linia de plutire” în aceste luni dificile ale pandemiei pentru întreaga lume.

Acestea sunt probleme care sunt de competența consiliului orașului. În plus, ne-am adresat  la Cabinetul de Miniștri al Ucrainei să ia în considerare exceptarea acestei categorii de antreprenori de la plata impozitului social unic - atât pentru ei înșiși, cât și pentru angajați, precum și pentru a extinde rezoluția Cabinetului de Miniștri privind  stabilirea și plata alocațiilor pentru copii persoanelor  fizice – antreprenori  din  grupele   I și II".

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 214


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți