Economie
Redactor: Mirela Amarie
11 martie 2022

Aproape 600 de locuri de muncă disponibile în regiunea Cernăuți

Aproape 600 de locuri de muncă disponibile în regiunea Cernăuți
11 martie 2022

Aproape 600 de locuri de muncă disponibile în regiunea Cernăuți

Ieri, 10 martie 2022, la Serviciul Regional de Ocupare a Forței de Muncă Cernăuți au fost înregistrate aproape 600 de posturi vacante.

„În fiecare zi la serviciul de ocupare a forței de muncă se adresează un număr mare de persoane care au fost forțate să-și părăsească locuința din cauza ostilităților. Majoritatea apelurilor primite sunt pentru reînregistrarea în serviciul de ocupare a forței de muncă, căutarea unui loc de muncă și obținerea statutului de șomer”,  a declarat directorul Centrului Regional de Ocupare a Forței de Muncă Cernăuți, Liubov Kojoleanko.

Pe lângă posturile libere în mod tradițional căutate în regiune, precum șoferi, lăcătuși și croitorese, angajatorii au nevoie de specialiști. Cum ar fi: contabili, manageri, ingineri software, chimiști, precum și medici de urgență, neurologi, nutriționiști, epidemiologi, tehnicieni de laborator și farmaciști. Există, de asemenea, mai multe posturi vacante pentru specialiști în achiziții publice, economiști, consilieri juridici și psihologi practicieni.

Toate filialele Centrului Regional de Ocupare a Forței de Muncă Cernăuți funcționează între orele 8:30 - 17:00 și vă pot oferi mai multe informații despre posturile vacante din regiune.

De asemenea, puteți suna la numărul de telefon +380664923987 (de la 9:00 la 20:00) și la +380372522373 (de la 9:00 la 17:00). 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 282


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți