Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 noiembrie 2019

Au fost date publicității numele organizatorului și schema de contrabandă prin punctul de control Tisa

Au fost date publicității numele organizatorului și schema de contrabandă prin punctul de control Tisa

Polițiștii de frontieră trimit informații despre contrabanda  prin punctul de control Tisa de la  vama din regiunea Transcapatia, dar  informațiile sunt ignorate.

La 6 noiembrie 2019, Comisia pentru finanțe, impozite și politica vamală a Radei Supreme a Ucrainei a organizat consultări cu reprezentanții businessului cu privire la simplificarea reglementărilor comerciale privind amortizarea accelerată și modificările  la  asigurările  obligatorii. Printre altele, în discursul parlamentarului Oleksandr Sova au fost precizate  unele informații despre „4000 de microbuze cu contrabandă”, care trec frontiera în fiecare lună prin punctul de control „Tisa”. Există o listă de ofițeri vamali,  care controlează aceste procese. Potrivit deputatului, polițiștii de frontieră trimit informații despre contrabanda  prin punctul de control Tisa de la  vama din regiunea Transcapatia, dar  informațiile sunt ignorate.

Potrivit unui videoclip al ședinței comisiei, această „schemă” este controlată de mai multe persoane, inclusiv de fostul oficial vamal, Valerii Peresoliak.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 391
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți