Economie
03 februarie 2022

Au fost reținute trei persoane pentru dare de mită în valoare de 500 000 de dolari

Au fost reținute trei persoane pentru dare de mită în valoare de 500 000 de dolari
03 februarie 2022

Au fost reținute trei persoane pentru dare de mită în valoare de 500 000 de dolari

Un om de afaceri i-a propus unui angajat al Servicului de Securitate din Ucraina mită în suma de 500 000 de dolari pentru ca acesta „să închidă ochii” la dezasamblarea ilegală a liniilor de cale ferată în regiunea Lugansk

Un fost angajat al forțelor de ordine ucrainene și două persoane din mediul criminal au decis să câștige bani prin dezmembrarea unei linii de cale ferată abandonată pe teritoriul comunității teritoriale unite Markivsk, potrivit Censor.NET cu referire la serviciul de presă al  SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei).

”Grupul de afaceriști” i-au propus unui ofițer de la Serviciul de Securitate să „tuteleze” afacerea ilegală. Organizatorul s-a oferit să transfere plata în părți, după fiecare etapă de demontare, suma totală fiind de 500 mii de dolari americani. Ofițerul a informat imediat conducerea. Poliția a reținut trei infractori într-un centru raional din regiunea Lugansk, în timpul transmiterii unei părți din mita propusă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 373


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți