Economie
Redactor: Elvira Chilaru
11 februarie 2020

Austriecii - cointeresați de potențialul dezvoltării în continuare a industriei auto în Transcarpatia

Austriecii - cointeresați de potențialul dezvoltării în continuare a industriei auto în Transcarpatia

La 10 februarie 2020, la Eurocar, producătorul oficial al mărcilor de automobile VW Group din Ucraina, într-o vizită  oficială a fost reprezentantul commercial  al Ambasadei Austriei, Gabriela Gazelsberger, informează Agenţia BucPress.

Au participat, de asemenea, la eveniment: Kapper Klaus - Project Development Consulting, Sergiy Kozhukhalov - hotelexperts PKF, Kotovsky Halyna - reprezentant al Oficiului Comerțului din Austria, Marina Parashinets - director adjunct al companiei de management al parcului industrial LLC "Sezparkservice", Peresolyak Vladislav și Karabintosh Olexyy, consultanți  la  Institutul de  management și dezvoltare regional al Universității Naționale Ujgorod.

Delegația a fost întâmpinată de Vladimir Panov, membru al Consiliului de Supraveghere al PJSC Eurocar, președinte al Federației Angajatorilor  din Transcarpatia și Igor Tsarenko, directorul general al PJSC Eurocar.

Întâlnirea a început cu prezentarea oportunităților de localizare a producției de componente auto în Transcarpatia - proiectul parcului industrial „Solomonovo”. De asemenea oaspeților li s-au prezentat oportunitățile  unui cluster  auto în Transcarpathia, care astăzi este reprezentat de producători de renume mondial în industria auto și electronică, care au ales regiunea pentru ionvestiții.

În cadrul întâlnirii, a avut loc o discuție prodigioasă  despre potențialul dezvoltării în continuare a industriei auto în Transcarpatia și a problemelor de cooperare internațională.

Întâlnirea a continuat cu o excursie la capacitățile de producție ale fabricii de automobile Eurocar. Directorul general Igor Tsarenko a informat oaspeții despre istoria înființării fabricii și despre posibilitățile de dezvoltare a producției auto pe scară largă.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 461
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți