Economie
Redactor: Mariana Struț
03 iunie 2019

Autoritățile cernăuțene vor lua măsuri împotriva vânzărilor stradale

Autoritățile cernăuțene vor lua măsuri împotriva vânzărilor stradale

În perioada 3 iunie – 8 iulie 2019 vor fi efectuate raiduri pentru lichidarea și neadmiterea vânzărilor în locuri neamenajate în acest scop. Despre aceasta s-a anunțat pe site-ul Consiliului orășenesc Cernăuți.

În componența grupurilor de raid vor intra reprezentanți ai departamentului controlului amenajării spațiului public, reprezentanți ai secțiunii orășenești de poliție ai Departamentului principal al Poliției Naționale a Ucrainei și a poliției de patrulare.

Raidurile vor fi efectuate pe un șir de străzi ale orașului Cernăuți pentru a combate vânzările nesancționate, în deosebi a produselor alimentare ale căror proveniență și calitate nu poate fi susținută documentar.

În vederea combaterii vânzării stradale prin raidurile comune a fost emis un ordin al primarului de Cernăuți Olexii Kaspruk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 486

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți