Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 martie 2022

Băncile din Ucraina vor lucra 7 zile pe săptămână

Băncile din Ucraina vor lucra 7 zile pe săptămână
07 martie 2022

Băncile din Ucraina vor lucra 7 zile pe săptămână

Banca Naţională din Ucraina a obligat instituţiile bancare să lucreze şapte zile pe săptămână, precum şi în zilele de 7 şi 8 martie 2022 în perioada legii marţiale, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor populaţiei, transmite serviciul de presă al autorităţii de reglementare.

„În conformitate cu legea marțială, băncile trebuie să își îndeplinească datoria civică și să lucreze șapte zile pe săptămână, furnizând serviciile bancare necesare ucrainenilor. Pentru a face acest lucru, băncile trebuie să asigure funcționarea corectă și neîntreruptă a sucursalelor și punctelor lor de desfacere în absența unor amenințări la adresa vieții și sănătății populației”, – se spune în mesaj.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 244


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți