Economie
Redactor: Elvira Chilaru
18 aprilie 2021

Bani și 5 tone de semințe din Ungaria pentru fermierii din Transcarpatia

Bani și 5 tone de semințe din Ungaria pentru fermierii din Transcarpatia
18 aprilie 2021

Bani și 5 tone de semințe din Ungaria pentru fermierii din Transcarpatia

Cu asistența Camerei Naționale de Agricultură din regiunea Hajdú-Bihar și a Serviciului reformat (biserica reformată) de caritate maghiar, colectarea semințelor a fost organizată pentru a sprijini fermierii transcarpatici aflați la grea ananghie.

În total, s-a reușit colectarea a circa  5 tone de semințe și boabe în valoare de 5 milioane de forinți. În plus, fermierii transcarpatici vor primi asistență financiară în valoare de peste 1,3 milioane de forinți de la aproape 100 de donatori maghiari, majoritatea fermieri, care  s-au alăturat acțiunii.

"Pandemia de coronavirus, pe de o parte, a consolidat rolul agriculturii, importanța producției de alimente și, pe de altă parte, a atras și mai mult atenția asupra importanței susținerii  reciproce, a donațiilor și a ajutorului altruist", au subliniat la serviciul reformat de caritate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 548


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți