Economie
Redactor: Elvira Chilaru
26 ianuarie 2021

Bugetul Transcarpatiei: 70 de milioane de grivne - impozite pentru utilizarea resurselor forestiere

Bugetul Transcarpatiei: 70 de milioane de grivne - impozite pentru utilizarea resurselor forestiere
26 ianuarie 2021

Bugetul Transcarpatiei: 70 de milioane de grivne - impozite pentru utilizarea resurselor forestiere

Aproape 70 de milioane de grivne  de impozite pentru utilizarea resurselor forestiere din Transcarpatia în 2020 au completat bugetele de stat și locale. În special, trezoreria locală a primit impozite 54,3 milioane grivne anul trecut, iar restul - 15,6 milioane grivne  în bugetul de stat.

Potrivit specialiștilor Serviciului Fiscal de Stat din regiunea Transcarpatia, plățile de închiriere, majoritatea destinate trezoreriei locale, au o mare importanță pentru finanțarea nevoilor sferei bugetare a regiunii, a programelor sociale și vizează refacerea resurselor naturale. Astfel, autoritățile locale au oportunitatea nu numai de a utiliza încasările din închiriere  pentru utilizarea specială a resurselor forestiere pentru dezvoltarea socială a teritoriilor lor, ci și de a planifica activități ulterioare, ținând seama de veniturile sale bugetare stabile.

Trebuie remarcat faptul că Legea Ucrainei din 16 ianuarie 2020 № 466-IX "Cu privire la modificările aduse Codului fiscal al Ucrainei pentru a îmbunătăți administrarea impozitelor, a elimina neconcordanțele tehnice și logice din legislația fiscală" a modificat articolul 256 din CIU  în ceea ce privește modificarea taxelor de închiriere pentru utilizarea specială a resurselor forestiere pentru exploatarea speciilor forestiere de bază și cele secundare, informează Serviciul Fiscal de Stat.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 349


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți