Economie
10 ianuarie 2020

Cabinetul de miniștri al Ucrainei a schimbat regulile de livrare la domiciliu a citației

Cabinetul de miniștri al Ucrainei a schimbat regulile de livrare la domiciliu a citației

Cabinetul de Miniștri al Ucrainei, prin Decretul nr. 1149 din 27 decembrie 2019, a modificat Regulile de furnizare a serviciilor poștale. În special, regulile sunt completate cu punctele 99-1 și 99-2.

Punctul 99-1 prevede că scrisorile de recomandare marcate „Citație”, trimise persoanei fizice, trebuie să fie livrate personal destinatarului în timpul livrării la adresa menționată iar, în absența acesteia, oricăruia dintre membrii adulți ai familiei sale sau care locuiesc împreună cu el.

În absența destinatarului (oricare dintre membrii adulți ai familiei sale) la adresa indicate, lucrătorul poștal informează destinatarul prin numărul de telefon disponibil și / sau introduce în căsuța poștală a abonatului o notificare cu privire la primirea unei citații.

Dacă, în termen de trei zile lucrătoare de la informarea sa, destinatarul nu s-a prezentat după ce a primit citația, lucrătorul poștal face bifează „destinatar absent la adresa specificată”, lucru care trebuie să fie certificat prin semnătură și ștampilă, care trebuie să fie returnat în instanță în următoarea zi lucrătoare.

Punctul  92 prevede că citările adresate persoanelor juridice, în timpul livrării la adresa specificată, sunt înmânate doar persoanei autorizate să primească poșta, care va confirma primirea.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 290

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți