Economie
Redactor: Svetlana Pantea
01 decembrie 2020

Carantină în Ucraina: Va fi oare oprită circulaţia transporturilor?

Carantină în Ucraina: Va fi oare oprită circulaţia transporturilor?
01 decembrie 2020

Carantină în Ucraina: Va fi oare oprită circulaţia transporturilor?

Ministerul infrastructurii al Ucrainei susţine că nu este prevăzută restricţionarea circulaţiei transportului public.

Potrivit ministrului infrastructurii, Vladislav Kryklyi, în cazul introducerii unei carantine stricte, problema suspendării transportului public nu a fost discutată.

„Circulaţia transportului nu a fost suspendată chiar şi în ţările, unde a fost impusă o carantină strictă. Aceasta este o ramură importantă, în primul rând, din punct de vedere economic. Voi insista ca transportul să rămână operaţional”, a spus el. Totodată, Vladislav Kryklyi a menţionat că, deocamdată nu se planifică suspendarea sau restricţionarea circulaţiei transportului. Potrivit lui, toate reţelele de transport urban, inter-regional şi cel pe distanţe lungi precum şi feroviar va continua să funcţioneze. „În ceea ce priveşte transportul aerian intern, acesta, de asemenea, va funcţiona. Referitor la cursele aeriene internaţionale, aici trebuie urmărită situaţia din ţara de destinaţie”, a spus ministrul ucrainean.   

În plus, Vladislav Kriklyi a precizat că, în prezent au loc consultări privind introducerea unei carantine stricte. Data finală încă nu a fost precizată.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 502


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți