Economie
Redactor: Mariana Struț
04 octombrie 2021

Cei mai buni studenți ai Universității din Cernăuți au beneficiat de bursă specială

Cei mai buni studenți ai Universității din Cernăuți au beneficiat de bursă specială
04 octombrie 2021

Cei mai buni studenți ai Universității din Cernăuți au beneficiat de bursă specială

Bursierii au fost aleși pentru realizări deosebite în educație, cercetare și servicii comunitare. Patronul acordării burselor a fost compania de tranzacționare criptografică „Orca Finance”.

13 studenți ai Universității Naționale Iurii Fedkovici din Cernăuți au primit ultima, a cincea, tranșă de plăți de criptobursă, relatează BucPress cu referire la Agenția ACC. În așa fel tuturor li s-au acordat 500 de dolari de la OrcaFinance.

Se va reaminti că o astfel de plată de patronaj a fost inițiată pentru prima dată în Ucraina de Iaroslav Petrișin, candidat în științe fizice și matematice, absolvent al Universității Naționale din Cernăuți și acum director al companiei de tranzacționare criptografică Orca Finance.

La Universitatea din Cernăuți au fost alese 11 facultăți și 2 institute. Conform ratingului academic, cel mai bun student a fost ales din fiecare departament al universității. Au fost evaluate activitățile lor educaționale, științifice și sociale.

„Avem dorința de a sprijini tinerii studenți de succes pentru a le facilita dezvoltarea în viață. Și, desigur, să-i atașăm la criptomonedă. Timp de cinci luni, am plătit 100 USD fiecărui dintre acești tineri, în total ei au beneficiat de 500 USD. Acum ei pot schimba cripta într-o monedă tradițională și făcând tranzacție pe card sau pot investi în continuare în  criptomonedă și pot încerca să tranzacționeze pe viitor. Acest lucru le va permite să se simtă parte a noului sistem financiar, să facă primii pași", a declarat Iaroslav Petrișin, directorul companiei de tranzacționare criptografică Orca Finance.

Printre beneficiarii burselor a fost Diana Dragomirețka, studentă la drept. Este angajată atât în ​​activități științifice, cât și în activități publice, câștigătoare a concursului panucrainean pentru lucrări științifice în domeniul dreptului administrativ, a participat la conferințe internaționale. Pentru al doilea an consecutiv, Diana conduce și filiala Cernăuți a Ligii Studenților a Baroului Ucrainean.

„Bursele au fost plătite în cripto-dolari pentru 100 BUSD timp de cinci luni. Până acum, am primit deja întreaga sumă de 500 BUSD pe portofelul cripto din aplicația Binance. Piața financiară permite extragerea fondurilor în mai multe moduri. Plănuiesc să transfer o parte din bursa mea către o altă criptomonedă pentru a mă familiariza și, în viitor, este posibil să mă angajez în tranzacționarea cu criptomonede. Cealaltă parte o voi trece pe card pentru a invest în dezvoltarea personală. Cred că această bursă este un experiment extrem de interesant, care a dat rezultate pozitive. Acest lucru îi motivează pe studenți și tinerii oameni de știință să se străduiască să fie o versiune mai bună a lor și să atingă obiective și mai înalte. Sunt mai mult decât sigură că în viitor această inițiativă îi va sprijini pe cei mai buni și va da un impuls tuturor celorlalți ", a spus Diana Dragomirețka.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 379


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți