Economie
Redactor: Mirela Amarie
16 octombrie 2020

Cernăuțeanul Maxim Vorobeț - câștigătorul nominalizării „Exploatarea și întreținerea transportului feroviar” la WorldSkills Ukraine-2020

Cernăuțeanul Maxim Vorobeț - câștigătorul nominalizării „Exploatarea și întreținerea transportului feroviar” la WorldSkills Ukraine-2020

Maxim Vorobeț, absolvent al liceului profesional de transport feroviar din Cernăuți, a ocupat un loc onorabil la concursul național „WorldSkills Ukraine 2020”. Elevii școlilor profesionale și tinerii specialiști au trebuit să îndeplinească câteva sarcini practice.

Cernăuțeanul, care lucrează în prezent într-un depozit de locomotive, a devenit câștigătorul nominalizării „Exploatarea și întreținerea transportului feroviar”.

Timp de două săptămâni, peste 90 de finaliști ai etapelor anterioare ale competiției au concurat pentru cele 9 nominalizări puse la bătaie. Competiția a avut loc succesiv în 5 locații ale țării: în Zaporijjea, Dnipro, Mariupol, Kiev și Hlevaha (așezare de tip urban din raionul Vasîlkiv, regiunea Kiev).

Câștigătorii au fost numiți de un grup de experți și jurați, care au evaluat respectarea normelor de siguranță, pregătirea locului de muncă și rezultatul final.

În opinia organizatorilor, „WorldSkills Ucraina 2020” este o competiție care permite nu numai dobândirea de experiență, ci și să dovedească importanța și necesitatea meseriilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 136
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți