Economie
Redactor: Mirela Amarie
10 mai 2019

Cernăuțenii sunteți așteptați la vânătoarea de lucruri în piața de vechituri

Cernăuțenii sunteți așteptați la vânătoarea de lucruri în piața de vechituri

La 25 mai, în fața  Primăriei orașului Cernăuți, va fi organizat  primul festival  de vechituri cool pentru familie, potrivit unui voluntar al evenimentului, proprietara agenției de modele, Lina Simak.

Cernăuțenii sunt  îndemnați să aducă la festival lucrurile care nu le mai sunt de folos pe acasă, iar fondurile provenite din vânzarea lor vor fi direcționate pentru a ajuta copiii.

„Adu lucruri inutile pentru tine la Piața Centrală, între 9 și 25 mai. Calitatea lucrurilor e de dorit să fie în condiții corespunzătoare pentru utilizare. Lucrurile trebuie să fie fără îndoială curate și fără găuri”,  a scris Lina Simak pe o rețea de socializare.

Evenimentul promite, de asemenea, o varietate de activități - un concert, ateliere pentru copii și multe alte surprize din partea organizatorilor.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 458

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți