Economie
09 aprilie 2021

Cernăuți: 35 mii de pachete de țigări fără timbru de acciz

Cernăuți: 35 mii de pachete de țigări fără timbru de acciz
09 aprilie 2021

Cernăuți: 35 mii de pachete de țigări fără timbru de acciz

În timpul unui raid efectuat la întreprinderea comunală ”Piața Kalinivsk” din Cernăuți au fost depistate 35 mii de pachete de țigări, majoritatea fără timbru de acciz. Despre acest lucru se comunică pe site-ul Serviciului grăniceresc de stat din Ucraina.

Potrivit polițiștilor de frontieră, în mașina parcată la piață au fost descoperite 27 de cutii de țigări de diferite mărci, alte 23 de cutii cu aceiași marfă au fost găsite lângă un Volkswagen.

Alte, aproape 30 de  cutii cu produse de tutungerie de producție dubioasă au fost depistate de polițiști în mai multe containere de la piață.

În total, în timpul raidului de două zile, grupul interdepartamental a descoperit  aproximativ 35 mii de pachete de produse din tutun cu denumiri și de producție diferită, în mare parte fără timbru de acciz.

Sunt în curs măsurile de documentare și stabilirea tututror persoanelor implicate în aceste activități ilegale, legate de fabricarea, depozitarea ilegală, vânzarea sau transportarea în scopul vânzării de bunuri accizabile.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 612


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți