Economie
Redactor: Mariana Struț
11 ianuarie 2021

Cernăuți: Acțiune de protest contra majorării tarifelor la gaze naturale

Cernăuți: Acțiune de protest contra majorării tarifelor la gaze naturale
11 ianuarie 2021

Cernăuți: Acțiune de protest contra majorării tarifelor la gaze naturale

În data de 11 ianuarie 2021 în Piața Centrală din orașul Cernăuți s-a desfășurat o acțiune de protest contra noilor tarife la gaze naturale și livrarea acestora.

Despre aceasta a anunțat purtătoarea de cuvânt al Poliției de patrulare în regiunea Cernăuți, Iulia Zamerzleak, potrivit UA Bucovina.

În afară de aceasta acțiuni de protest cu blocarea traficului rutier, s-au desfășurat în 2 localități ale regiunii Cernăuți, Ataki și Orshivtsi.

 Reamintim că de la 1 ianuarie 2021 Compania ”Chernivtsigazzbut” a modificat tariful la gaze naturale și livrarea acestora. Un metru cub de gaze acum costă 9,92 grivne. În același timp s-a dublat costul livrării gazelor naturale, serviciul fiind prestat de compania ”Cernivtsigaz”, în așa fel costul livrării unui metru cub de gaze este de 2,30 grivne.

Pe site-ul Comisiei naționale de regulare în domeniul energetic și al serviciilor comunale se menționează că tariful pentru transportarea gazelor naturale este justificat economic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 494


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți