Economie
Redactor: Mariana Struț
03 martie 2021

Cernăuți: Antreprenorii din nou au ieșit la un protest în fața Administrației regionale

Cernăuți: Antreprenorii din nou au ieșit la un protest în fața Administrației regionale
03 martie 2021

Cernăuți: Antreprenorii din nou au ieșit la un protest în fața Administrației regionale

Aproximativ 50 de antreprenori cernăuțeni, în dimineața zilei de 3 martie, s-au adunat la un protest în fața Administrației Regionale de Stat Cernăuți. Ei din nou au cerut să fie permisă funcționarea piețelor, precum și a magazinelor cu produse nealimentare.

Participanta la acțiune Halyna Plydchuk a spus că, din cauza interdicției cauzate de zona ”roșie” a restricțiilor de carantină, nu are bani pentru nevoile de bază. Ea consideră că e necesară  permiterea funcționării piețelor în conformitate cu normele sanitare, potrivit UA Bucovina.

Șeful adjunct al Administrației regionale de stat Cernăuți, Bohdan Kovaliuk, a ieșit în fața protestatarilor pentru a le auzi doleanțele. Potrivit acestuia, în prezent nu există nicio posibilitate de a reduce restricțiile de carantină, întrucât situația epidemică din regiune se deteriorează. Peste o sută de persoane sunt spitalizate în fiecare zi, iar numărul cazurilor detectate de infecție este, de asemenea, în creștere.

Reamintim că de la 1 martie în regiunea Cernăuți este introdusă zona „roșie”de carantină. Restricțiile includ interzicerea funcționării restaurantelor, a centrelor comerciale, a sălilor de sport și a cluburilor de fitness. Procesul de învățământ se desfășoară în mediul on-line, iar circulația transportului public este permisă numai în modul de transportări speciale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 369


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți