Economie
22 decembrie 2021

Cernăuți: Cinci autobuze noi la un preț de 11 milioane 500 mii de grivne

Cernăuți: Cinci autobuze noi la un preț de 11 milioane 500 mii de grivne
22 decembrie 2021

Cernăuți: Cinci autobuze noi la un preț de 11 milioane 500 mii de grivne

Cinci autobuze noi, de capacitate medie, cu podea joasă, au fost aduse în Cernăuți.

Noile autobuze vor deservi traseul cu numărul 9 din centrul regional,  inaugurarea circulației pe acest traseu este planificată la mijlocul lunii ianuarie 2022, a declarat într-un comentariu pentru UA:Bucovina, șeful interimar al departamentului de troleibuze, Andrii Dolghii.

Vom reaminti, autobuzele au fost achiziționate la prețul de aproximativ 12 milioane de grivne, banii fiind alocați de la bugetul primăriei, alte 35 de autobuze vor fi achiziționate în leasing operațional.

Autobuzele pentru 52 de pasageri dispun de 21 de locuri. Langa fiecare ușă sunt instalate validatoare. Pasagerii cu mobilitate redusă vor putea folosi sistemul caroseriei și rampa pliabilă.

Potrivit lui Andrii Dolghii, costul unui autobuz de această marcă este de aproximativ 2 milioane 300 mii de grivne. Vom specifica faptul că costul unei călătorii în aceste autobuze va fi același ca și la transportatorii privați - 7 grivne, dar tarifele vor fi revizuite, a completat  Andrii Dolghii.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 352


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți