Economie
30 septembrie 2021

Cernăuți: Funcționar reținut pentru luare de mită în valoare de 9 000 de dolari

Cernăuți: Funcționar reținut pentru luare de mită în valoare de 9 000 de dolari
30 septembrie 2021

Cernăuți: Funcționar reținut pentru luare de mită în valoare de 9 000 de dolari

Un funcționar al întreprinderii de furnizare a energiei electrice din regiune ”Cernivți/obl/energo” a fost reținut pentru luare de mită.

Este șeful unei filiale raionale a întreprinderii. Pentru mita cerută, a promis probabil să conecteze la rețea un spațiu comercial, se comunică pe site-ul Poliției Naționale, citat de audiovizualul public din regiune UA:Bucovina.

Funcționarul, care trebuia să primească mita cerută în valoare de 9 000 de dolari, a fost reținut ieri. În aceiași zi, 29 septembrie, a fost reținută în flagrant pentru luare de mită și soția șefului uneia dintre secțiile întreprinderii de furnizare de energie electrică. Potrivit anchetei, funcționarul a cerut o mie de dolari de la un om de afaceri pentru autorizarea instalării unui contor, iar banii trebuia să-i primească printr-un intermediar. În acelaș timp, oficialul, a cărui soție a fost reținută pentru luare de mită, i-a convins pe antreprenori să cumpere energia electrică de la stația sa privată solară la prețuri mult mai mari.

Au fost inițiate proceduri penale pentru infracțiunea de luare de mită. Legislația în vigoare prevede privarea de libertate de la 3 până la 7 ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 352


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți