Economie
02 septembrie 2021

Cernăuți, în topul celor mai sărace regiuni din Ucraina

Cernăuți, în topul celor mai sărace regiuni din Ucraina
02 septembrie 2021

Cernăuți, în topul celor mai sărace regiuni din Ucraina

Regiunea Cernăuți, în topul celor mai sărace. În ultimii ani, nivelul de trai al populației a scăzut rapid în țară, dar, în același timp,  nu există o geografie clară a zonelor  sărace.

Potrivit șefului Departamentului de Cercetare a Standardelor de Viață de la Institutul de Demografie și Cercetări Sociale al Academiei Naționale de Științe din Ucraina, Ludmila Cerenko, există mai multe regiuni care se încadrează periodic în grupul cu indicatori de viață scăzuți, printre care și ”o regiune lider”. La etapa actuală, cele mai sărace zone din Ucraina  - regiunile Cernăuți și Rivne, potrivit publicației fakty.ua. La rândul lor, cele mai scăzute rate ale sărăciei sunt în orașul Kiev, iar în ultimii zece ani se menține o sxcăderea a ratei sărăciei în regiunile:  Ivano-Frankivsk, Lviv și Vinnyția.

Agenţia Bucpress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 758


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți