Economie
Redactor: Mariana Struț
03 februarie 2021

Cernăuți: O clădire de 5 etaje, construită ilegal, va fi demolată

Cernăuți: O clădire de 5 etaje, construită ilegal, va fi demolată
03 februarie 2021

Cernăuți: O clădire de 5 etaje, construită ilegal, va fi demolată

O parte din construcția ilegală de pe strada Eroii Maidanului de lângă hotelul Turist din Cernăuți, urmează să fie demolată. Această decizie a fost luată de instanță.

Anterior, inspecția controlului arhitectural și al construcțiilor a constatat că nu există autorizații pentru această construcție, a declarat șeful inspecției Serhii Pyjivskyi, potrivit UA Bucovina.

Construcția acestei clădiri de cinci etaje a început în 2019. Potrivit lui Serhiy Pyzhivsky, fostul proprietar Alina Gemblyuk are autorizație pentru a construi o clădire cu un singur etaj. Ea trebuie să plătească pentru demolarea clădirii ilegale.

”Se prevedea o clădire de un etaj. De aceea instanța a ordonat să fie reconstruită, adică demolată efectiv ceea ce a fost adăugat fără autorizații. Se admite faptul că proprietarul nu va fi de acord cu această decizie, poate va depune o contestație, poate că va fi o casare, vom participa la toate ședințele de judecată, vom solicita executarea hotărârii judecătorești”, a specificat Serhiy Pyzhivsky.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 418


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți