Economie
29 iulie 2021

Cernăuți: Peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă, în apropiere de frontiera de stat

Cernăuți: Peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă, în apropiere de frontiera de stat
29 iulie 2021

Cernăuți: Peste 12.000 de pachete de țigări de contrabandă, în apropiere de frontiera de stat

Numărul total al pachetelor de țigări - 12.100. Ulterior, țigările de contrabandă vor fi predate Poliției Naționale din regiunea Cernăuți.

În după-amiaza zilei de 27 iulie 2021, prin eforturile comune ale ofițerilor de securitate internă de la Serviciul Grăniceresc, Poliției de Frontieră, a patrulei de la secția ”Krasnoilsk” și a forțelor aeriene de tip ”C” ale detașamentului de grăniceri Cernăuți și soldaților Gărzii Naționale a fost depistat un grup de persoane care se îndreptau spre frontiera cu România, având asupra lor mai multe cutii voluminoase. La încercarea grănicerilor de a-i reține, grupul de bărbați a fugit pe teritoriul Ucrainei, lăsând în pădure 13 cutii mari.

Cutiile aruncate de persoanele necunoscute au fost transporate la unitatea de frontieră, constatându-se astfel 12.100 de pachete de țigări de contrabandă. Ulterior, lotul de cointrabandă a fost transmis Poliției Naționale, potrivit informației Departamentul Regional de Vest al Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei - Frontiera de Vest.

La depistarea acțiunilor ilegale, poliția de frontieră a luat măsurile adecvate pentru paza frontierei și i-au informat pe colegii români, care, la rândul lor, nu au înregistrat nicio încălcare la frontieră.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 764


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți