Economie
Redactor: Mariana Struț
10 martie 2021

Cernăuți: Piața Kalinivsca și-a reluat activitatea în pofida zonei ”roșii”

Cernăuți: Piața Kalinivsca și-a reluat activitatea în pofida zonei ”roșii”
10 martie 2021

Cernăuți: Piața Kalinivsca și-a reluat activitatea în pofida zonei ”roșii”

Întreprinzătorii de la piața Kalinivsca și-au reluat activitatea în pofida zonei ”roșii” al restricțiilor de carantină. A fost reluată funcționarea sectoarelor cu produse nealimentare, potrivit UA Bucovina.

Întreprinzătorul, Roman Jovtovskii, susține că respectă toate normele antiepidemiologice – nu permite cumpărătorilor să intre în spațiul închis al containerului, iar marfa la cerință o scoate afară.

”Sunt gata să respect toate normele antiepidemiologice, deoarece un alt lock-down businesul nu îl va suporta”, susține antreprenorul.  

Antreprenorul Lyudmila Tsaku a ieșit la muncă din cauză că a luat împrumut pentru a achiziționa marfă. Potrivit ei de dimineață nu a fost nic-un cumpărător.

Sviatoslav Kishlar, șeful departamentului cercetărilor preventive  al poliției regionale, a declarat că, în prezent, nu este clar dacă se vor întocmi rapoarte privind funcționarea antreprenoriilor. Poliția a cerut organelor împuternicite clarificări în privința posibilității funcționării piețelor mixte  în zona „roșie” de carantină.

Autoritățile locale au permis pieței ”Kalinivsca” să reia funcționarea pe 10 martie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 831


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți