Economie
02 iunie 2021

Cernăuți: Tarife noi pentru gestionarea deșeurilor

Cernăuți: Tarife noi pentru gestionarea deșeurilor
02 iunie 2021

Cernăuți: Tarife noi pentru gestionarea deșeurilor

Începând cu 1 iunie, fiecare lcouitor al orașului Cernăuți va plăti aproximativ 30 de grivne pentru gestionarea deșeurilor, tariful include și transportarea deșeurilor provenite din activități de construcție și demolări.

O astfel de decizie a fost luată în cadrul unei ședințe a Comitetului executiv al consiliului local Cernăuți. .

Pentru un locatar dintr-un bloc cu multe etaje, ce este deservit de întreprinderea privată ”Altfater”, tariful va fi de 30,42 grivne (tarif vechi 23,50 grivne). În sectorul privat tariful de persoană va fi de 31,24 grivne (tarif vechi 24,26 grivne).

Întreprinderea privată „Ukrvtorresurs-Bucovina” aplică tariful de 29,46 grivne de persoană din blocurile cu multe etaje și 30,28 grivne în sectorul privat. Respectiva întreprindere va funcționa în locul companiei de utilități ”Cernivți/spe/comuntrans”.

În plus, se va percepe și o taxă de abonament în cazul existenței unui acord individual de 3 grivne la ”Altfater” și de 2,70 grivne de întreprinderea ”Ukrvtorresurs-Bucovina”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 322


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți