Economie
Redactor: Mirela Amarie
02 aprilie 2022

Cernăuți: voluntarii spanioli îi hrănesc zilnic pe strămutații ucraineni

Cernăuți: voluntarii spanioli îi hrănesc zilnic pe strămutații ucraineni
02 aprilie 2022

Cernăuți: voluntarii spanioli îi hrănesc zilnic pe strămutații ucraineni

În Cernăuți, în Piața Catedralei (Soborna), reprezentanții organizației caritabile Remar S.O.S au început să facă mâncare pentru cei strămutați intern. Le-au fost pregătite circa 300 de prânzuri gratuite. Meniul a fost alcătuit din hrișcă, o chiftea și salată de varză.

„Au fost pregătite multe porții pentru testare. În acest fel, ei doresc să evalueze fluxul de oameni pentru a crește în continuare rațional capacitatea. Persoanele strămutate intern vor fi hrănite aici în fiecare zi, la prânz. Apoi, primele feluri de mâncare, gustările, câteva garnituri și salate vor fi adăugate în meniu”, a explicat Olga Hodoba, directorul Departamentului de Protecție Socială al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

De asemenea, binefăcătorii continuă să construiască o mare bază umanitară în Piața Catedralei. Primul cort va fi finalizat în câteva zile.

Reprezentanții organizației caritabile Remar S.O.S caută voluntari pentru echipa lor. Au nevoie de oameni care să distribuie alimentele și să ajute cu ce mai e nevoie de făcut.

Vă puteți alătura activității dacă mergeți direct în piață.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 230


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți