Economie
Redactor: Elvira Chilaru
17 septembrie 2021

Certificate false de vaccinare COVID-19 în Ucraina. Responsabilitatea va fi înăsprită

Certificate false de vaccinare COVID-19 în Ucraina. Responsabilitatea va fi înăsprită
17 septembrie 2021

Certificate false de vaccinare COVID-19 în Ucraina. Responsabilitatea va fi înăsprită

Responsabilitatea pentru falsificarea certificatelor COVID va fi înăsprită în Ucraina.

Ministerul Sănătății din Ucraina constată că au existat multe rapoarte despre achiziționarea unui certificat fals contra cost,  pentru aceasta există răspundere penală de falsificare a documentelor, reprezentând o adevărată amenințare pentru sănătatea celor din jur.

„Dacă o persoană cu un certificat fals a fost deportată din străinătate, este regretabil, dar nu fatal. Dar dacă o astfel de persoană, folosind un certificate fals a infectat un bătrân sau o bătrână, o femeie însărcinată sau un bolnav de cancer cu boală coronavirus, consecințele acțiunilor sale pot fi extrem de grave", se arată în comunicat.

Deci, acum se pregătește un act legislativ pentru consolidarea responsabilității pentru falsificarea documentelor medicale.

Ministerul Sănătății, împreună cu poliția și Serviciul de Securitate din Ucraina, lucrează în prezent la identificarea cazurilor de falsificare a documentelor de vaccinare, toate acestea fiind cercetate temeinic.

"Ministerul Sănătății face apel la toți cetățenii: dacă cunoașteți cazurile de vânzare a documentelor de vaccinare false, anunțați poliția. Siguranța noastră și siguranța oamenilor din jurul nostru este pe seama responsabilității fiecăruia dintre noi. Și vaccinarea este cea mai eficientă modalitate de a se proteja împotriva bolii coronavirus grave și de la moarte ", a scris Ministerul Sănătății pe pagina sa de Facebook.

Cabinetul de Miniștri a prelungit acțiunea certificatelor COVID „verzi” în baza modelului internațional până la un an.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 796


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți