Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 august 2021

Cine ascultă telefoanele? Interceptarea convorbirilor telefonice în Vama Transcarpatică

Cine ascultă telefoanele? Interceptarea convorbirilor telefonice în Vama Transcarpatică
16 august 2021

Cine ascultă telefoanele? Interceptarea convorbirilor telefonice în Vama Transcarpatică

În biroul șefului Vămii Transcarpatice și la Punctul de control „Tisa” s-a depistat  echipament de  „interceptare a convorbirilor telefonice”.

Despre acest lcuru informează pe canalul său Telegram, bloggerul Vitalii Glagola. Potrivit acestuia, echipamentul de ascultare era ascuns în spatele panourilor de lemn ale biroului și sub tapet. Cu probabilitate, dacă e să cercetăm forografiile, echipamentele de interceptare au fost instalate mai devreme, fie până sau în timpul ultimei renovări a cabinetului.

Potrivit lui bloggerului Glagola, aparate de ascultare similare ar fi fost găsite și în modulele de serviciu (cabine) ale ofițerilor vamali de la Punctul de control Tisa, miercuri, 11 august.

Conform informațiilor preliminare, Serviciul de Securitate din Ucraina a inițiat proceduri penale cu privire la interceptarea ilegală a convorbirilor telefonice în biroul șefului Vămii Transcarpatice cabinetului și ale ofițerilor vamali.

Vom reaminti, în data de 27 iulie curent, Mykola Rumențev a fost numit în funcția de șef al Vămii Transcarpatice. În perioada anilor 2006-2020 Rumeanțev a lucrat în Serviciul de Securitate din Ucraina.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 644


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți