Economie
Redactor: Mirela Amarie
21 mai 2021

Comunele din regiunea Cernăuți vor obține fonduri de la stat în valoare de 40 de milioane de grivne

Comunele din regiunea Cernăuți vor obține fonduri de la stat în valoare de 40 de milioane de grivne
21 mai 2021

Comunele din regiunea Cernăuți vor obține fonduri de la stat în valoare de 40 de milioane de grivne

În 2021, regiunea Cernăuți va primi aproape 40 de milioane de grivne în subvenții de la bugetul de stat pentru dezvoltarea socio-economică.

Fondurile vor fi distribuite între comunitățile teritoriale din regiunea Cernăuți și vor fi utilizate pentru reparații majore și construcția infrastructurii sociale și culturale. Citim despre acest lucru în ordinul Cabinetului de Miniștri al Ucrainei privind distribuirea subvenției, semnat zilele trecute.

Cea mai mare subvenție este de 10 milioane UAH și va fi primită de bugetul regional. Banii ar trebui folosiți pentru reconstrucția terenului de sport al liceului multidisciplinar pentru copiii talentați, odată cu finalizarea Palatului Bucovinean al Sporturilor Acvatice de pe strada Vinnicenko din orașul Cernăuți.

Celelalte 30 de milioane de grivne vor fi primite de comunitățile teritoriale din regiune pentru reconstrucția și construcția grădinițelor și școlilor, centrelor comunitare, spitalelor, terenurilor de sport. De asemenea, este planificată achiziționarea de autobuze școlare etc.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 828


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți