Economie
Redactor: Elvira Chilaru
28 ianuarie 2022

Construcția unei arene de gheață va începe în Transcarpatia în luna martie

Construcția unei arene de gheață va începe în Transcarpatia în luna martie
28 ianuarie 2022

Construcția unei arene de gheață va începe în Transcarpatia în luna martie

Construcția unei arene de gheață este planificată să înceapă în Transcarpatia în primăvară. Acest lucru a fost anunțat de șeful Administrației Regionale de Stat Viktor Nikita în timpul unei întâlniri cu președintele Federației de Hochei a Ucrainei Georgy Zubko.

Construcția arenei de gheață este planificată să fie implementată în cadrul programului „Marea construcție”. Edificiul  va fi o bază pentru   sporturi pe gheață, inclusiv hochei.

„În prezent, aproape toate lucrările pregătitoare au fost finalizate, trecem la etapa de construcție”, a spus Viktor Nikita. Potrivit acestuia, construcția va începe în martie.

"Potențialul Transcarpatiei în acest sport este enorm. Ne învecinam cu liderul mondial de hochei - Slovacia, în plus, Republica Cehă nu este departe de noi. Aceste legături nu vor face decât să întărească crearea unei reforme eficiente în sport", a spus Viktor Nikita.

Georgy Zubko a menționat că în prezent este în curs de pregătire un program de stat cuprinzător  pentru antrenorii care vor asigura procesul de antrenament pe arena de gheață. În prezent, administrația regională de stat discută cu profesorii de educație fizică și antrenorii de sport posibilitatea creării unui sistem de selecție a copiilor în vederea alegerii  viitorilor jucători de hochei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 294


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți