Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 aprilie 2021

Contrabandă cu milioane de pachete de țigări. Percheziții în Transcarpatia

Contrabandă cu milioane de pachete de țigări. Percheziții în Transcarpatia
07 aprilie 2021

Contrabandă cu milioane de pachete de țigări. Percheziții în Transcarpatia

Zilele acestea colaboratorii Biroului de Investigații de Stat din Ucraina efectuează percheziții nu numai a șefului suspendat al vămii transcarpatice, ci și a celui numit provizoriu.

Inspecții aprofundate și percheziții au fost efectuate și la postul vamal Mucacevo, unde mărfurile sunt transbordate și vămuite. La acest post vamal au fost înregistrate camioanele de țigări sub masca brichetelor de combustibil, care au fost descoperite de vameșii maghiari.

De asemenea, colaboratorii organelor de drept  efectuează percheziții în clădirea administrativă a Vămii Transcarpatice a Serviciului Vamal de Stat de pe strada Sobranetska din Ujgorod. În special, în biroul noului șef și al adjuncților săi.

Conform informațiilor preliminare, aceste percheziții sunt efectuate în legătură cu suspiciunea de contrabandă cu articole de tutungerie  peste graniță.

Sub masca materialelor de construcție și a brichetelor de combustibil, numeroase pachete de țigări au fost trimise în Europa.

Recent, partea maghiară a reținut 4 camioane pline cu țigări.

Presa din Transcarpatia  a scris recent despre aceste fapte. La acel moment, 994.950 de pachete de țigări au fost introduse ilegal în Ungaria.

Un șofer de camion ucrainean a transportat  țigări de contrabandă. Procuratura maghiară a declarat că un astfel de lot de contrabandă a provocat pagube de 1,5 miliarde de forinți.

Astfel, șoferul unuia dintre camioane a primit deja o pedeapsă de 12 ani de închisoare în Ungaria.

Postul vamal „Mucacevo” este situat la Mucacevo, strada Bereghivska-bypass, 12. La aceeași adresă este înregistrată și operează SRL „Partner”, care oferă, de asemenea, servicii de intermediere și vămuire a mărfurilor.

De asemenea, se va reaminti că recent Consiliul Național de Securitate și Apărare din Ucraina a publicat o listă cu primii 10 contrabandiști ucraineni împotriva cărora au fost impuse sancțiuni pe 2 aprilie.

Din păcate, alți contrabandiști cunoscuți din Transcarpatia nu au fost incluși pe listă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 491


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți