Economie
Redactor: Elvira Chilaru
13 august 2021

Cultivator și traficant de canabis din Vinogradiv, Transcarpatia

Cultivator și traficant de canabis din Vinogradiv, Transcarpatia
13 august 2021

Cultivator și traficant de canabis din Vinogradiv, Transcarpatia

Ofițerii Departamentului de Poliție al raionului  Beregovo din Transcarpatia au efectuat o percheziție sancționată în apartamentul unui bărbat din Vinogradiv.

Acțiunea de investigație a fost efectuată pentru a obține dovezi despre implicarea inculpatului într-o infracțiune cu  droguri, întrucât în timpul lucrărilor operative polițiștii au primit informații relevante  în acest sens. În casa bărbatului, condamnat anterior, poliția a găsit o cameră dotată cu sisteme de ventilație, încălzitoare, iluminat special și izolație. Proprietarull apartamnetului a creat toate condițiile pentru cultivarea plantelor de canabis. În alte camere ale casei, poliția a confiscat tulpini uscate de canabis, plantații de plante care conțin droguri, dispozitive pentru mărunțirea și fumatul drogurilor și cântare electronice. Toate dovezile sechestrate  vor fi trimise spre examinare de către experți.

Poliția a introdus informații în Registrul unificat al investigațiilor preliminare în temeiul articolului 309 din Codul penal al Ucrainei cu privire la faptul producției, fabricării și depozitării ilegale de stupefiante, substanțe psihotrope sau analogilor acestora. În cadrul procesului penal, polițiștii vor stabili posibila implicare a persoanei date  în distribuția de droguri fabricate,  informează  Departamentul de comunicare a poliției din regiunea transcarpatică.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 465


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți