Economie
Redactor: Mariana Struț
19 mai 2020

De la 1 iunie transportul public din Cernăuți ar putea reveni la normal

De la 1 iunie transportul public din Cernăuți ar putea reveni la normal

Din data de 1 iunie curent la Cernăuți ar putea fi reluată circulația transportului public, inclusiv a microbuselor. Despre aceasta a anunțat primarul de Cernăuți, Oleksii Kaspruk.

„La ședința comisiei situațiilor de urgență au fost prezenți și transportatorii din orașul Cernăuți. Ei au declarat că sunt gata să reia prestarea serviciilor de transportare a pasagerilor din data de 1 iunie. Însă restricția privind numărul de pasageri într-o călătorie totuși nu va fi ridicată”, a specificat primarul Oleksii Kaspruk.

În același timp idilul a menționat că pe perioada carantinei costul unei călătorii poate fi majorat dublu.

„Mai avem câteva zile pentru a ajunge la un numitor comun cu transportatorii din Cernăuți. Luând în considerație că în microbuze va putea fi transportat un număr redus de persoane, adică doar după numărul de scaune, este clar că tariful de 5 grivne este unul prea mic. Estimările costului posibil au dat cifra de 10 grivne”, a menționat primarul de Cernăuți, Oleksii Kaspruk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 294

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți