Economie
Redactor: Mariana Struț
12 februarie 2020

De la 1 martie se va scumpi costul tichetului la troleibuz în orașul Cernăuți

De la 1 martie se va scumpi costul tichetului la troleibuz în orașul Cernăuți

În data de 11 februarie a avut loc ședința Consiliului orașului Cernăuți în cadrul căreia a fost discutată majorarea costului unei călătorii în transportul public, notează Agenția BucPress.

În urma dezbaterilor a fost votată decizia de a majora costul tichetului de călătorie în troleibuze de la 3 la 5 grivne.

Departamentul de troleibuze din Cernăuți a specificat că tariful economic motivat este cel de 6 grivne 40 de copeici. Tariful pentru cetățeni a fost majorat la 5 grivne, iar restul – 1grv.40 cop. vor fi recompensate din bugetul orășenesc.

Costul tichetului pentru adulți va fi de 5 grivne, pentru studenți – 3 grivne, elevi – 1 grivne. Pe timp de noapte de la orele 23.00 până șla 5.00 indiferent de categoria de cetățeni, costul călătoriei va fi de 10 grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți