Economie
Redactor: Elvira Chilaru
17 mai 2019

Deținătorii de autoturisme cu înmatriculare europeană jubilează: amenzile au fost amânate pentru 3 luni

Deținătorii de autoturisme cu înmatriculare europeană jubilează: amenzile au fost amânate pentru 3 luni

Legea relevantă a fost susținută de 236 de deputați ai poporului. Rada Supremă a adoptat o lege care a amânat  aplicarea  amenzilor pentru depășirea termenului de folosire în Ucraina a vehiculelor cu înregistrare străină.

Potrivit acestei decizii, deputații au amânat amenzile pentru  "Eurorablele" ce n-au trecut  prin procesul de înmatriculare în Ucraina pe un termen de  3 luni - până la 24 august.

236 de deputați ai poporului  au votat pentru adoptarea proiectului de lege "Cu privire la amendamentele la Codul Fiscal al Ucrainei în legătură cu adoptarea Legii Ucrainei "Despre serviciile electronice de încredere "(nr. 8371), care conține amendamentul corespunzător.

Astfel, la 24 august, va intra în vigoare  legea,  care va aplica o  amendă pentru încălcarea regimului vamal în cazul, în care  mașina are  înregistrare străină,  adăugat Nina Yuzhanina.

Vă reamintim că  în  24 mai urma să fie încheiată  perioada de grație pentru vămuirea autoturismelor cu înmatriculare europeană, după care proprietarii de autoturisme  urmau să fie drastic amendați.

Cu toate acestea, ieri, președintele Comitetului Radei Supreme de  politică fiscală și vamală , Nina Yuzhanina a vorbit despre privilegiile ce vor fi aplicate  pentru cei care nu au reușit să vămuiască  "Eurorablele".

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 532

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți