Economie
Redactor: Elvira Chilaru
30 iunie 2021

Directorul unei firme din Transcarpatia, suspectat că a delapidat 1,5 milioane grivne

Directorul unei firme din Transcarpatia, suspectat că a delapidat 1,5 milioane grivne
30 iunie 2021

Directorul unei firme din Transcarpatia, suspectat că a delapidat 1,5 milioane grivne

În Transcarpatia, directorul unei companii contractante este suspectat de deturnarea a 1,5 milioane de grivne în timpul construcției unei instituții medicale de tratament a bolnavilor de  COVID-19. Acest lucru a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al SBU în regiunea transcarpatică Wanda Milo.

„În 2020, o companie locală a câștigat o licitație pentru lucrări de construcții și reparații la o unitate medicală. Conform contractului, antreprenorii urmau să reconstruiască una dintre clădirile spitalului pentru secția de internare a pacienților  cu COVID-19 ", a spus purtătoarea de  cuvânt.

Potrivit acesteia, suspecții au introdus date false despre volumul lucrărilor și costul lor  în actele de realizare a lucrărilor. Costul proiectului a fost de peste 10 milioane grivne. Din această sumă, au fost deturnate peste 1,5 milioane.

În prezent, directorul instituției contractante a fost informat despre suspiciunea de deturnare de surse financiare, deturnare de bunuri sau preluarea acestora prin abuz de serviciu. Ancheta asupra cazului este în curs de investigare, informează purtătoarea de cuvânt a SBU.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 521


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți