Economie
Redactor: Elvira Chilaru
18 mai 2021

Două persoane au fost condamnate pentru furt la mina de aur Mujievo din Transcarpatia

Două persoane au fost condamnate pentru furt la mina de aur Mujievo  din Transcarpatia
18 mai 2021

Două persoane au fost condamnate pentru furt la mina de aur Mujievo din Transcarpatia

Procuratura regională Traanscarpatia, împreună cu Procuratura Generală, au susținut acuzația publică în instanță în cazul delapidării proprietății singurului complex minier de aur din  Mujievo, Transcarpatia. Kateryna Hyjnyak, purtătoarea  de cuvânt a procuraturii  ne-a informat despre acest proces judiciar.

Judecătoria Beregovo l-a găsit vinovat pe fostul manager de arbitraj și șef al mai multor întreprinderi private și l-a condamnat la 8 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții timp de 3 ani și confiscarea tuturor bunurilor care îi aparțin.

În timpul procesului, procurorii au dovedit că acuzații în perioada 2013-2014, în timpul procedurii falimentului, a confiscat proprietatea SRL „Zakarpatpolimetali”, care aparține întreprinderii de stat „Ukrpolimetali” (partea 5 a articolului 191 din Codul penal al Ucrainei). Astfel, întreprinderea de stat a suferit pierderi de peste 11 milioane grivne.

Deoarece condamnații au evitat ancheta și instanța și se  aflau pe lista internațională a căutărilor, li s-a aplicat procedura judiciară specială.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 289


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți