Economie
Redactor: Mirela Amarie
19 aprilie 2019

Exportatorii din Cernăuți vor avea acces la baza de date Euromonitor

Exportatorii din Cernăuți vor avea acces la baza de date Euromonitor

Oficiul de Promovare a Exportului de Stat deschide un nou serviciu pentru exportatorii ucraineni, care vor putea primi informații pentru investigarea piețelor potențiale din baza de date Passport Euromonitor International.

Passport Euromonitor International este o baza care oferă date globale și studii analitice privind economiile țărilor, consumatorilor și anumitor industrii care ajută la explorarea unei piețe specifice și la identificarea tendințelor viitoare.

Instituția de Stat „Biroul de Promovare a Exportului“ a achiziționat recent accesul la baza de date și le oferă companiilor din Ucraina posibilitatea de a utiliza aceste informații pentru a studia piețele de export. Baza de date conține informații despre produsele de consum din 25 de țări. Folosindu-l, puteți obține date precum: dimensiunea pieței și creșterea acesteia în ultimii 5 ani și valorile proiectate până în 2022, principalii actori și cota lor de piață, canalele de distribuție și multe altele.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 426

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți