Economie
Redactor: Mirela Amarie
12 noiembrie 2021

Fabrică ilegală de țigări descoperită într-o gospodărie din raionul Vijnița

Fabrică ilegală de țigări descoperită într-o gospodărie din raionul Vijnița
12 noiembrie 2021

Fabrică ilegală de țigări descoperită într-o gospodărie din raionul Vijnița

Produceau și vindeau ilegal țigări într-un magazin de la subsol. Potrivit parchetului regional Cernăuți, sub îndrumarea procedurală a procuraturii, magazinul funcționa pe teritoriul raionului Vijnița (partea 1 a articolului 199, partea 1 a articolului 204 din Codul penal al Ucrainei).

Potrivit anchetei, un grup de oameni a organizat producția subterană de produse din tutun, înființând un magazin la subsolul unei gospodării din raionul Vijnița. Produsele finite de o calitate dubioasă au fost vândute în regiune și chiar livrate în țările UE.

În urma perchezițiilor autorizate, oamenii legii au confiscat utilaje pentru fabricarea țigărilor, echipamente pentru ambalarea acestora, ambalaje de pachete cu diverse denumiri, tutun și circa 700 de pachete de produse finite.

În prezent se iau măsurile necesare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor săvârșirii infracțiunii și aducerea făptuitorilor în fața justiției.

Cercetarea preliminară este efectuată de anchetatorii Poliției Naționale din regiunea Cernăuți cu sprijinul operațional al Serviciului de securitate al Ucrainei din regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 390


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți